nASTRACOM Muncul Berwajah Baharu

Puchong – NASTRACOM atau National Strategic Communications telah menghimpunkan seramai 27 orang ahlinya daripada seluruh Malaysia bertempat di Puchong, Selangor.

Pertemuan selama satu hari ini adalah di bawah program yang dinamakan sebagai National Media Conference 2023 (NMC2023) bagi memberikan taklimat berkenaan perancangan NASTRACOM untuk tempoh lima tahun akan datang.

Tentatif program dimulakan dengan penerangan berkenaan model pengurusan NASTRACOM Bahagian dan model sosial media berimpak tinggi.

Antara penyampai yang dijemput untuk memberikan pengisian di dalam program ini antaranya saudara Azriq Rosman selaku Ketua Pegawai Eksekutif NASTRACOM untuk memberi gambaran dan membentangkan pelan tindakan sedia ada.

Bagi penyampai yang lain pula seperti saudara Aiman Rosli , Azrul Azham dan saudari Nur Nazura Salim juga berkongsikan pandangan dan idea berkenaan pengurusan NASTRACOM serta kaedah-kaedah untuk menjadi pempengaruh di media sosial.

NMC2023 ini diakhiri dengan perkongsian cabaran dan maklum balas daripada peserta supaya penambahbaikan akan dapat dilakukan secara berterusan dan berkesan.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Jika Benar Ahli Politik Ingin Satukan Orang Melayu

Next Post
Ketua Penerangan BERJASA. Mohd Hamdan

Kenyataan Lim Guan Eng Bersifat Jahat, Rasis Dan Biadap

Related Posts